9 Ocak 2011 Pazar

Gelinlerin ayakları rahat olsun

Her genç kızın beyaz hayalidir gelin olmak.Bana şimdilik uzak olsa da canım arkadaşım Müge bugünlerde bu heyecanı yaşıyor.Düğün hazırlıklarının en zor kısmı gelinlik seçimini atlattı ama bir o kadar önemli olan ayakkabılar konusunda biraz kararsız.Hem şık hem de rahat olmak istiyor.Ben de hemen onun için bir araştırma yaptım.


Gelinler aylar öncesi çeyiz hazırlıklarıyla tatlı ve yorucu bir telaş içerisine girerler.Genellikle gelinler bütün herşeyi organize etme çabası içinde olurlar.Nikah şekerlerindeki özen, düğün pastası, çıkış müziği, ilk dans, gelin çiçeği her şey ama her şey mükemmel olmalıdır.O gün en rahat olması gereken kişi de haliyle gelinlerdir ama gerek gelinliğin kabarık etekleri gerek çekiştirilip gerilen topuzlar uzun duvak kadının güzellik için acıya katlanabildiğini gösterir.Gelinler asla sırf rahat olsun diye gelinlik beğenmez, asl olan her zaman güzelliktir.

Gecenin kahrını en çok ayaklar çeker, biraz da kıpır kıpır bir gelinseniz sizi bütün gece rahat ettirecek bir ayakkabı olmalıdır. ''Gelinliğin altında görülmez, birdaha da nerede giyeceğim'' diye de geçiştirirseniz, gecenin ilerleyen saatlerinde canınıza okur.

Gelin ayakkabısı kesinlikle topuklu olmalıdır.O gece gelini dik ve havalı gösteren ayaklarının altındaki topuklar olacaktır.Ama ilerleyen saatlerde daha rahat ikinci bir ayakkabıyla değiştirilebilir.

Eğer vaktiniz varsa gelin ayakkabınızı hayalinizdeki gibi tasarlatabilirsiniz.Özel siparişle gelin ayakkabıları tasarlayan Pınar Arkun, 20 günde hayalinizdeki ayakkabıları size sunuyor.Mügecim bunları beğenir mi bilmem ama bence çok ciciler.Özelikle krem ve somon rengi bence gelinlerin rengi olmalı.









İnternetten alışveriş yapmayı sevmeyen biri olsam da zaman zaman çok beğenip kendime engel olamıyorum.Çoğu zaman beklediğimden daha iyi ürünler gelse de ayakkabı denerek yapılması gereken bir alışveriş.Ama internne bulduğum bu gelin ayakkabısı giymesem de vitrine koyar bakarım cinsinden.Çok şeker...


Peki gelin ayakkabıları illa beyaz mı olmalıdır? Çok ağır , çok zarif  bir konseptiniz varsa belki evet ama renkli kıpır kıpır bir gelin olmak isteyenler eteklerinin altına biraz renk gizleyebilir.Çok da güzel olur:)


Çok güzel bir gelin olacağını bildiğim Mügeciğimin bir seremoniyle başlayacak evliliğinin karnaval kıvamında renkli, eğlenceli ve bir ömür boyu sürmesini diliyorum...

Rouge

2 yorum:

  1. Ne kadar güzel hazırlamışsın böyle :)))
    Çok teşekkür ederim canım arkadaşım :)
    Bloguna da bayıldım, çok keyifli. Kırk bir kere maşallah :DDD

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım:)Blogum daha bebek daha da güzel olacak insallah:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...