12 Ocak 2011 Çarşamba

Bir moda ikonu Gwyneth Paltrow



Zarif duruşu, asil gülüşü ve beyaz teniyle modern zamanların Grace Kelly'si gibi Gwyneth Paltrow.İyi bir anne, başarılı bir oyuncu, yetenekli bir iş kadını olan Paltrow aynı zamanda sanatçı bir aileden geliyor.





Gwyneth Paltrow ne istediğini bilen ve vücudunu çok iyi tanıyan bir kadın.Bu sebepledir ki her giydiğini bu denli güzel taşıyor.Alamet-i farikası o uzun bacakları gizlemeyi sevmeyen Paltrow, mini elbiseleri ve etekleri çok seviyor.



Günlük tarzı da bir o kadar şık Paltrow'un.Spor görünümünü şık ve estetikle birleştiriyor.





Paltrow'un içinde en güzel gözüktüğü elbise hiç kuşkusuz Micheal Kors imzalı geometrik kesimli elbisesi.Gwyneth Paltrow ile yakın arkadaş olan Michael Kors onu gerçekten iyi tanıyor zira bu elbiseyi aynı ölçülerde bir başka vücut taşıyamazdı.



Gwyneth Paltrow‘un Country Strong Los Angeles prömiyerinde giydiği beyaz Peter Dundas for Emilio Pucci tasarımı elbisesi, herkesten de tam not almayı başarmıştı.Elbisenin sırtından başlayıp solundan yırtmaçla birleşen dekoltesi incecik iplerle tutturulmuş. Bu tasarımı ancak Gwyneth Paltrow bu kadar güvenle taşıyabilirdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...