3 Şubat 2011 Perşembe

IFW 2011 Başlıyor



Hazır giyim markaları ve ülkemizin önde gelen tasarımcılarını bir araya getiren , modanın göz bebeği İstanbul moda haftası bugün itibariyle başlıyor.3 ile 6 şubat tarihleri arasında bu kısacık zaman dilimine pek çok defile, work shop ve konferansı sığdıracak organizasyon, mekan olarak Santral İstanbul'u seçti.Bu etkinlik kapsamında ünlü tasarımcılar ve markalar 2012 Sonbahar/Kış sezonunun koleksiyonlarını tanıtacaklar.9 tasarımcının solo defile düzenleyeceği organizasyonda 3 karma defile yer alacak.Toplamda 18 tasarımcı ve 9 markanın katılımıyla 4 güne tam 21 defile sığdıracak dopdolu bir moda şovu bizleri bekliyor.

Peki bizi IFW'de bizi neler bekliyor?

Öncelikle 35 metrelik uzun mu uzun bir podyum.Podyum dünyaca ünlü markalarla çalışmış ve Eiffel Kulesi'ni ışıldatan bir isim Thierry Dreyfuss'a bırakılmış.900 kişi kapasiteli salonda girişler biraz daha sıkı takipe alınmış.CPI çadırında IMA ve London College of Fashion işbirliğiyle birbirinden güzel workshoplar katılımcılarını ağırlayacak.

Geçen IFW podyumlarında Victoria'nın güzel meleği Alessandra Ambrosio salınmıştı.Bu yıl da ünlü konukları ağırlayacak.Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun güzel sevgilisi Irina Shayk ve burlesk dansçı Dita Von Teese konuk olarak moda haftasını canlandıracak. Shayk ve Von Teese, 4 Şubat'ta yapılacak Damat&Tween defilesinde podyuma çıkacaklar.Pelin Karahan ve Dağhan Külegeç de Colins defilesinde yer alacak isimler.


Modaya yıllarca seyirci kalan güzel İstanbul'da böylesi güzel moda etkinliklerinin geç bir başlangıç olsa da artarak devam etmesini temenni ediyorum.Katılacak yada takipte olacak herkese de iyi eğlenceler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...