15 Şubat 2011 Salı

53. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu





53. Grammy'ler, Los Angeles'taki Staples Center'de dün gece sahiplerini buldu.Bu geceye kısaca Lady Grammy diyebiliriz çünkü törene damgasını vuran isim Lady Gaga oldu.Sanatçı doğma evresini canlandırdığı sahne şovuna dört kişinin taşıdığı koza içerisinde çıktı.Hakkında yazılanlar bir tarafa bence bir müzik profesörü Gaga.

Gecenin şaşkınlık yaratan bir diğer ismi en iyi çıkış yapan erkek sanatçı ödülünü alan Esperanza Spalding'di.Bu ödülü Kanadalı genç şarkıcı Justin Bieber'in almasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Gecenin ödülleri şöyle:

Yılın Albümü - The Suburbs (Arcade Fire)

Yılın Şarkısı - Need you now (Lady Antebellum)

Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı - Esperanza Spalding.

Yılın En İyi Pop Albümü - The Fame monster (Lady Gaga)

Yılın En İyi Kadın Pop Şarkıcısı - Lady Gaga (Bad Romance)

Yılın En İyi Erkek Pop Şarkıcısı - Bruno Mars (Just the way You Are)

Gelelim gecenin bizi ilgilendiren kısmına.Şıklıklarıyla göz kamaştıran ünlüler hangi kıyafetleri tercih etmiş bakalım.



Eva Langoria geceye mini bir Ashi Studio elbiseyle katıldı.Mücevherleri Loree Rodkin imzalıydı ve yüksek platform ayakkabıları Sergio Rossi clutch ve Brian Atwoo'du.





 Lea Michele siyah giyenlerden oldu.Emilio Pucci elbisesi,  Christian Louboutin ayakkabıları, Lorraine Schwartz mücevherleri kadar parlak gülümsemesiyle oldukça zarifti.



Nicole Kidman Jean Paul Gaultier haute couture'ünden çok şık bir elbiseyle katıldı.Ayakkabıları Fred Leighton.




Selma Blair'in Lanvin elbisesi bu gecenin ağırlığına uygun düşmemiş.Oldukça doğal makyajı ve saçlarıyla Grammy gecesinden çok sıradan bir davete gider gibiydi.



Heidi Klum altın rengi Julien Macdonald elbisesi, doğal makyajı ve orantılı sırt dekoltesiyle gecenin şıkları arasındaydı.



Bir türlü yaşına uygun davranamayan Miley Cyrus, Roberto Cavalli imzalı elbisesinin içinde de kendi gibi durmuyordu.Daha renkli ve iddiasız kıyafetler tercih etmeli diye düşünüyorum.Elbisesine aksesuar olarak seçtiği Ofira kelepçe bilekliklere ise söyleyecek sözüm yok:)





Ciara Emilio Pucci imzalı bol dekolteli elbisesiyle katıldı geceye.Elbisenin üstünde kullanılan dekolteler gayet hoş olacakmış bacaktaki o derin yırtmaç omasa.Sade bir makyaj ve düz fönlü saçlarıyla güzel bir uyum yakalamış Ciara.



Florence Welch Givenchy Haute Couture'ünün o eşsiz parçalarından birini taşıdı gece boyunca üzerinde.Bence gecenin en şıkları arasındaydı Welch.Doğal dalgalandırıp salık bıraktığı kızıl saçları, elbisenin sırtındaki turanj el işlemesiyle ne kadar da uyum içerisinde.




 Katty Perry Swarovski kaplama Giorgio Armani imzalı kanatlı elbisesi içinde melek gibi gözüküyordu.Parti gibi görünmeyi seven Katty yine kendine özgü tarzını yansıtmış.

 

Lady Gaga
'nın kıyafetini hazırlamak için Hussein Chalayan ve House of Mugler'in işbirliği yaptığı söylendi.


Gecenin en dikkat çeken diğer ismi Rihanna'ydı.Jean Paul Gaultier haute couture elbisesi, coture haftasında da en göze çarpan parçalardan olmuştu.Transparanı ve farklı olmayı seven Rihanna geceye kıyafetiyle damgasını vurmayı başardı.



Jlo
Emilio Pucci imzalı mini elbisesiyle yine Lopez gibi görünüyordu.Gümüş rengi kıyafetini düz saçları ve naturel makyajıyla tamamlamış.Ayakkabı tercihi ise çok sevdiği Christian Louboutin olmuş.



Kırmızı halıları değerlendirirken genellikle Kim Kardashian için uygun bir kategori bulamıyorum.Vücudunu tanımadığı yaptığı tercihlerle de ortada olan Kim, yine içindeki kadın ruhuna karşı koyamamış.Kaufman Franco elbisesi, Christian Louboutin ayakkabıları ve Kim yine ayrı bir kategoride.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...